Wednesday, February 22, 2012

Antara kehendak saya, dia dan dia..T.T

Sob, sob, sedih betul kan tajuk entry gue kali nih? yela, bak kata patah2, berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul..(uit,apa yang mata hang pandang, apa yang bahu hang pikul?) ish, menyibuk betul lah c monolog dalaman nih..dk diam2 aje kat situ tak boleh ke? (amboi, marah nampak!) hm, lebih kurang ler..huhuhu >..<

Sebenarnya, al-kisahnya macam nie..sejak dua menjak nih, ade aje yang komplen pasal sweet + sour gue nih..yela, gue akui diorang komplen pon demi kebaikan sweet + sour gue jugak kan..katanya, kalo gue tukar kaler tulisan gue tuh, lagi senang nak baca..kalo gue hilangkan shadow tulisan gue tu, lagi mudah nak baca..hm, gue paham sume tu tapi..

Hm, sesungguhnya..berterus terang itu lebih baek meskipun ianya pahit untuk ditelan..(apakah? xde kena mengena langsung dengan hal nih okeh!) eh? err..yeke? alamak..tak perasan la pulak..hehehe sebenarnya, gue tak rela nak tukar sume tu..gue mintak maaf yer kepada mereka2 yang sudi memberi pendapat + pandangan yang membina untuk sweet + sour gue nih..gue hargai sangat2..=)

Untuk makluman, honest gue cakap gue bukan tak penah try untuk tukar paras rupa c sweet + sour nih mengikut kehendak kamu, kamu dan kamu..tapi, gue tak boleh..sob, sob, (apa yang tak bolehnya?) gue tak boleh terima perubahan tu sebab bila gue tukar tulisan tuh jadi kaler laen, hati gue nih jadi tak tenang aje..mungkin sebab kaler nih da sebati dengan gue kot? hehehe

Gue tulis entry nih pon bukannya sebab gue nak cari pasal dengan kamu, kamu dan kamu, jaoh sekali nak cari publisiti murahan..(sumpah nak, mak tak tipu!) hahaha gue tulis entry nih sebab gue juz nak bagitau sebab2 yang gue rasakan agak munasabah jer..gue tak nak la kan, karang ade pulak yang cakap gue nih sombong, tak nak terima teguran ke, apa ke kan..no heart feeling okeh? hee =D

Kata orang, hidup nih jangan dk pentingkan diri sendiri sangat..kata gue pulak, tak salah kalo kita nak pentingkan diri sendiri asal jangan dk sakan patahkan hati orang sudah..(wah, kata orang tuh memang la boleh pakai, kata hang nih pulak boleh pakai ke tak boleh?) amboi mulut, xde insuran nampak..walaupun kata gue tuh tak bape nak boleh pakai, tapi ada bernasnya jugak kan? hehehe

peace no war okeh~ hee
(peace kah itu?) err..peace la kot? =.='


20 comments:

dear yayah said...

ok je tgk layout n background ni... asal kita puas hati pn xpe kot

zulhilmi tempoyak said...

xpe la gitu... org ni dr mula2 buat blog xtukar2 lg.. haha

FazWaNa WaHiD said...

cantikk... ^_^... thumbs up !

and.. anda di tag ^_^
http://wanawanachup.blogspot.com/2012/02/fast-giveaway-sol-amar.html

♥♀Misz Ezatty♀♥~ said...

alahai, ckp je terima kasih pada mereka yang 'concern' akan sweet sour ni. tapi hakikatnya, kita menulis blog atas keselesaan kita. kalau emma rasa selesa dengan tulisan tu, go on jela. zaty takde masalah. okay je. so abaikan mereka2 itu. hee :)

Akue Achik said...

1st tym dtg sini..cma nk gtaw, blog anda dah ckup semarrtt kot.. ^^

MaYa MustWany said...

ok la ni.wat masa ni mas xde la masalah sgt..coz bckgrnd xcerah..so xde ssh mata mas nk bca.

usshh cntik view last

faiz fakhirin said...

anggap kritikan itu suatu perkara membina..teruskn menaip..hehe

Ahmad Haziq Azlan said...

dugaan semua tu.....

Sarah Mohd Saleh said...

nk pentingkan diri biar bpada2 ;)

Mya said...

kritikan tu mungkin tanda sayang dorang. hee anyway nice je blog ni =)

HeNRieTTa JoSe said...

Psss...wordless = not a word

Cik Yatt said...

pic kat ne tu??

Diyana Norman said...

kritikan tu amek sbg pedoman.. erk?? HAHA pape pon ur blog dh nice dah

mirmashi said...

buat aje ape yg buat cik ema happy :)

Tihara said...

tp besenye tk boleh nk pentingkan diri seniri mesti nk pk org lain jugak..heee :)

Teenager Housemaid said...

pilih and yang mana ikut keselesaan kita, kalau asyik nak dgr ckp org lain, kite pula yg tak puas hati n tak suka kan...huhuhu

cik siti said...

just nak cakap lawaaaa !

zOeY zAu YaH said...

kekalkan apa yg kita selesa ok.kdg2 kita tukar itu ini sebab ikut sgt pndgn org lain tp bila sendiri yg tgk rasa mcm x puas hati.berblog kene ikut keselesaan sendiri baru ada jiwa hahaha...

O CIKTEDDY said...

hee..cik x kesah la..stiap blog ade ciri msing2..yg ni ok je ^__^

anisalya said...

asal boleh baca kira okay lagi. tak apa la tuan rumah. asal tuan rumah happy dgn keadaan cuaca eh keadaan blog... okay je. akak pun okay je.