Thursday, February 9, 2012

Ya Ampun, Header Baru Lagi???

Err..hehehe ala, bukannya selalu pon gue maen tukar2 header cenggini..sesekali sesekala aje, apalah salahnye kan..orang laen tu, kemaen lagi dk tukar2 header..ari2 pulak tu..haa, pe cer? (amboi3, sakan tol menfitnah orang ek!) err..err..=.=' hihihi ah, xkesah la kan..janji gue epy, n orang2 disekeliling gue pon epy..kui3,

Tapi tu lah, bila gue pk pk kan balik, gue rasa, header nih yang paling cun yang gue penah buat stakat nih..betul tak? betul tak? hm..betul la kot..(layankan aje lah c emma chan yang xcukup kasih sayang nih!) hahaha so, tanpa berfikir panjang, full mark gue bagi kat photographer yang kemaen lagi bersusah payah tolong ambikkan gambar nih..hik hik hik =D

ken-konon-nya candid lah tu kan..hehehe (ah, xpayah nak menipu..sekilas ikan di air, sudah ku tau gambar nih candid ke buat2 candid!) =P

haa..ini lagi satu, xtau lah ade orang prasan ke tak kan, janji setiap kali gue jenguk c sweet + sour nih, gue tersenyum aje tengok reminder2 (reminder kah ini?) di belog gue nih..kui3, apa yang pasti, semoga dipermudahkan segala urusan lah hendaknya, amin..=')

Oh ya, sebelum mereka2 di luar sana tuh salah paham dengan reminder gue yang terbaru nih, awal2 lagi gue nak bagi tau, ianya bukanlah seperti apa yang anda semua fikirkan yer..(hang tau ke ape yang diorang tengah pk kan bila tengok reminder tuh?) of coz ler tau, diorang tengah pk lagi 6 bulan gue nak kawen kan? haa..ternyata korang silap yer..

Kenapa gue cakap silap? haa..gue cakap silap ler sebabnye kitorang nih bwu aje merancang nak bertunang, belum merancang nak kawen lagi..hehehe (ceh, bikin panas aje taruk reminder yang cenggitu2) tang kawen tu, insyaallah lah kan..kalo da jodoh tu tak kan kemana punya..apa yang gue harapkan sekarang, plan bertunang nih akan berjalan seperti yang dirancang..amin..(",)


11 comments:

MaYa MustWany said...

comel header ni..
awan tuh wat strong..nice

EncHanT cRew said...

congrat emma

^_^ Zaza Nur Iman said...

wah..hehe..mcm zaza..header dh btukar ganti..baru 1 bulan blogging tp header dh btukar 4-5kali..haha :)

Cik Yatt said...

wah2..cik yatt tak prnh tuka haeder pon..hikhik..

nk tung da?? thniah..

Tihara said...

cantik oh header..nice nice :)

EruzuLiyana said...

header kita talawa, tolong buatkan utk kita satu boleh?hehe :')

Teenager Housemaid said...

lawa lah header baru tu..:D

Natasya Naslin said...

ok wat header tu =)

cha x pernah tukar gi.. haha =p
blog baru.. rasa syg jek nk tukar. perap jadik pekasam dulu..lalala

btw, ehem2.. slmat btunang,, *awal ke wish ni ? haha

ecadwinkyasha said...

eca bukan takat tukar header selalu...sekali tukar template,tukar semua....dua tiga bulan tukar.wkwkwkwkw...

eh eh,nak jadi penaja giveaway ulangtahun blog k-2 tak?.pelbagai tawaran menarik menanti penaja....kalau berminat,inbox eca ecasha.89@yahoo.com.eca akan send detail2 :)

emy zulaiha said...

haha betollah tue kot! cun je header emma wat :)

O CIKTEDDY said...

hamboi kak erma,asyik tukar aje kan..huhu cik doakan yg baik2 tuk kak erma ^_^

C.L.I.C.K.2