Thursday, February 23, 2012

Cinta Fitri! =')

Ada sesape yang terkena penangan cite cinta fitri tak? ada! ada! saya! saya! (sesambil angkat tangan tinggi2) eh2, betul ke? eh2, sama la kite..hehehe (motif?) err..=.=' okeh, abaikan aje perbualan mereka berdua tuh..untuk makluman mereka2 yang tak tahu menahu langsung tentang cite cinta fitri nih, meh gue nak kasi tau skit nie meh..kesian sungguh gue tengok..(perlu ke berkesian2 bagai macam tuh?) err..tak perlu kot..hihi

Haa..kalo nak tau, gue stat layan cite cinta fitri nih sejak gue mula bekerja kat tempat baru a.k.a kat tempat yang sekarang nih la kan, tempat baru mana lagi..hehe kalo nak tau lagi, kedai2 makan kat area ofiz gue nih sume ade tv tau..class bukan? hehehe kat kedai2 makan area ofiz lama gue tu pulak, tak de satu pon kedai makan yang ada tv..sadis kan..sob, sob, (elleh, macam la selama nih hang kesah sangat kedai tuh ada tv ke tak de tv!) ha ah kan, tepat sekali..hehe

Ala, selama nih gue memang la tak kesah kedai tuh ada tv ke tak de sebab gue tak penah p kua lunch sensorang macam sekarang nih..sedih kan? wu3, ye tepat sekali, kat ofiz gue sekarang, ari2 gue p lunch sensorang..tapi kadang2 tu ade la jugak c eraziwan nih datang temankan gue lunch p jarang sangat la kan..huhuhu kadang2 tu ade jugak bos gue ajak p lunch sekali p sekarang dah tak lagi..kenapa? entah, tepuk dada tanya selera..(wah, baek punya jawapan!) tq, tq, hehehe

mempersembahkan,
tadaa~
hensem bangat mas edo nih kan? hehehe oh ya, antara faktor utama yang membuatkan gue begitu teruja nak layan cite cinta fitri nih dari hari ke hari, of coz ler disebabkan oleh ke-gantang-an yang dimilikinya itu..hik hik hik

oh ya, ini pulak hero dan heroin cite cinta fitri..heroin namanya fitri, hero pulak namanya farrel..hm, gue tak nafikan c fitri nih lawa n c farrel nih ensem tapi, tapi, bagi gue, watak moza lagi lawa n watak edo lagi ensem..fitri sama farrel jangan marah tuan belog ya! hehehe

inilah dia c moza yang gue maksudkan tadi..lawa kan moza? (lawa sgt3..kalo nak dibandingkan dengan hang, bagai langit dengan bumi bezanya tahu!) sob, sob, sampai ati..gue sedar sapelah diri gue ini, tak perlu ler susah2 dk bandingkan gue dengan c moza nih sampai macam tu sekali..T___T

lagi foto yang menyerlahkan ke-gantang-an yang dimiliki oleh pak edo yang bisa mencairkan hati gadis2 yang berada diluar sana, dan ye, gadis2 yang dimaksudkan itu termasuklah dengan gue..oh edo ku sayang~ ops! terlebih suda..hihihi

emma chan, kamu mau nggak berpacaran sama gue? (tanya edo dengan penuh perasaan)
gue mau kok! (jawab c emma chan yang kemaen lagi excited itu) hik hik hik
emma chan!!! (tengkingan c eraziwan yang kedengaran samar2 di halwa telingaku) =P

oh edo ku sayang, maafkan gue kerna nggak bisa memenuhi kehendak + keinginanmu untuk berpacar-pacaran denganku..bak kata iklim,
bukan ku tak sudi, kasih..menolak cintamu untuk kali ini..
walaupun ku tahu bersungguh benar rasa hatimu~ (chewah!) hehehe

romantiknya farrel..sedondon pulak tu..=3

Hm, setahu gue, cite nih stat pukul 12.30 tengahari sampai 1.30 petang kat tv9 dekat di hati..ini bermakna, da 4bulan ++ la gue dk layan cite nih kan? entah macam mana la agaknya ending cite cinta fitri nih kan..da namanya sinetron, kalo jalan cite nya tak berjela2, bukan sinetron lah namanya tu..betul tak? betul lah kot! hahaha tapi tak kesah la kan, janji tiap2 ari gue boleh cuci mata tengok c edo gue yang gantang itu..hik hik hik


20 comments:

Tihara said...

ooo..nt nk suh mak akak nengok dia ske tgk cite indon esp cite nada cinta tuh..hehe :)

Akue Achik said...

kt hostel cma ada tv 123..huhuhu :(

btw, eraziwan ensem.. ^^

Sarah Mohd Saleh said...

bgs lerr geng dgn mak gua.die kaki lyn cte endon nih..pffttt

Diyana Norman said...

hensemnyer lahhhhh.... haiiihhh

Teenager Housemaid said...

ohmai!!
pengsan tengok pelakon2 kacak ini..
hahaha..
lawa la fitri tu..:D

dear yayah said...

ahaha.. mak selalu la layan cite ni.. ari2 dia tgk.. mngalahkan kita y muda ni lak

mirmashi said...

haha . dahh lama x hadap indon punya sinetron . panjang berjela etep =.= .

RealNS said...

hah , kiter pun layan gak . tapi masa cuti je la . kadang2 boring cinter nye , baik , gaduh , pastu baik balik . haihh ~ mmg betul la sinetron :D

Syahierah Ishak said...

cite ni mmg best.
kita selalu tgk.
singgah sini.
semoga hari ini hari yg Indah :)

zOeY zAu YaH said...

awt semua hensem2 lawa2 sgt nih.cair tgk tau haha..

Dba Dealova said...

ambooi bukan main dia syok kat edo...maknanya kita satu gang laa.Dba pun suka tengok edo...cute and kachaks :)Kalau awak nak tau cite cinta fitri kat indon dah samapai cinta fitri 7.banyak kan siri dia.dan setiap siri cite cinta fitri ni ada 200++ la episodnya.Dba tak rasa malaysia mampu nak tayang citer cinta fitri sampai cinta fitri 7...hehe panjang gila citernya

EyqaLuvender said...

gue nggak berapa suka nonton sinetron...hahaha
ok,mas edo mmg nsem...!

MaYa MustWany said...

tak pernah tengok.just tertukar sat..then tukar balik.hahaha

Juliet_iRa~" said...

xtgk..huuuu

dear..berpinar mata bc entry ni sbb warna font y double wat huruf tu xjelas..sorry...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

GK xminat nak tgk ceta indon sebab kadang2 jalan cerita dia buat sakit hati jer

keh3...

ishiko said...

ecehhh..
bergantang gantang ni...


hehee.. maap tak layan citer ni

O CIKTEDDY said...

nggak minat sih citer indon2 ni even sehencem mane pon pelakonnye..kah3

anisalya said...

pernah tgk sekali je. lepas tu tak tengok lagi dah. sinetron indonesia ni makan masa lama nak habiskan. penat menunggu.

Hafiz said...

eh? text dah xde shadow ek?

CikAnyss' :O said...

aahaha , hensem gila ! geram3 , hehe