Thursday, February 2, 2012

Minggu Yang Superb! =')

Hahaha..kemaen lagi tajuk entry gue kali nih ek..superb konon, tang mana yang superb, gue pon xtau..hik3, tapi tak kesah la kan, janji gue enjoy~~ hee seminggu gue bertapa kat kg, gue enjoy bangat sih! mana tak enjoynye kan..kalo dulu, gue nih sensorang aje kat kg tuh tapi sekarang gue da berteman! haa..berteman you! jangan maen2..kui3, =3

Oh ya, lupa pulak nak bagitau..pada 3 jan yang lepas, gue dapat pakwe baru..(boleh macam tu?) hahaha ah, lantak p jelah..janji pakwe baru gue nih hensem..da la hensem, segak, macho, putih melepak pulak tu..haa, ce la imagine..pakwe kemaen lagi perfecto, awek mana laa yang tak meleleh kan..hihihi pape pon, thanks a lot to wwe 9022 yang sudi terima gue seadanya..=')

nak dipendekkan cite, 23hb lepas kitorang a.k.a gue, adik2 gue yang seramai 3 orang tuh dan bestie gue yang lebih dikenali dengan nama glamernya adda suez p jenjalan cari buku kat popular, kbmall..maklum ler, ade orang nak belanja kita novel kan, bak kata patah2, rezeki jangan ditolak, maut jangan di cari..haa, xpasal2 stok novel gue nih bertambah dengan hebatnya..hehehe

24hb tu pulak, kitorang a.k.a gue, adik2 gue yang seramai 3 orang itu lagi, dan bestie gue yang laen pulak yang lebih dikenali dengan nama dila p jenjalan makan angin kat tempat yang sama jugak, tak laen dan tak bukan, of coz lah kbmall..uhuhu, sedih bukan..biasa la kan kg, mana ada pilihan sangat, xmacam kat kolumpo nih..sob, sob,

bersama budak2 hingusan a.k.a adik2 kesayangan..(banyak la hang punya kesayangan!) hahaha 2 ari berturut2 diorang nih jadi bodyguard tak bertauliah gue..takut sangatlah kakak kesayangan diorang nih dikebas orang..(boleh macam tu?) nak termuntah mak, nak! ade gue kesah? hahaha

da setel beramah mesra sesambil mam abc yang kenkononnye special itu, kitorang pon gerak ler secret recepi untuk beli kek hari jadi nih..memang itu je pon tujuan utama gue ajak bestie + adik2 datang ke mari..hik3,

tadaa~~
tanpa melengahkan masa lagi, gue persembahkan, kek chocolate strawberry yang kemaen lagi sedap sehingga menjilat jari..yummy! >.<

sesi memotong kek bersama bakal2 mertua..(hm, bakal la sangat emma chan oi) huhuhu oh ya, lupa pulak nak bagitau, 24hb yang lepas a.k.a bufday c eraziwan, family die datang jenjalan kat umah gue..so, alang2 diorang datang melepak kat umah gue, gue belikanlah kek hari jadi untuk dia..konon2 nak buat surprise la kan..mak gue pulak masakkan mee kari untuk tetamu2 nih..=)


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~





16 comments:

EruzuLiyana said...

secrett recipe pujaan hatikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

O CIKTEDDY said...

wah..sweet btol la kak erma ni..kui3

nasha sanza said...

seronoknya...happy belated day...^_^

Tihara said...

waw semuanya best2 novel2 tu :)

A. Arvi said...

hmm..Happy family... i like it..

Pergi belayar ke tanah jawa
lalu mendarat di pirangan
kalo boleh abang bertanya
adik manis siapa gerangan...?

salam kenal ya :)

say to easy=) said...

ABC tu nampak sedap lah!terliur

CikAnyss' :O said...

banyaknya novel , btw awak comel....

^_^ Zaza Nur Iman said...

sedapnya abc..hehe

mf lmbt reply..gambar yg awk komen tu angrybird brooch :)

http://sweetdicember.blogspot.com/2012/01/kreatif-la-sikit-oi.html

zOeY zAu YaH said...

ais kcg tu mables lah huhu..

DAYANG. said...

sedap cake tuuu. :)

HeNRieTTa JoSe said...

Wah...choc strawbery sedap erk...t bleh la try...sebab choc walnut, xmenepati selera masa tu...

cIk JanNah said...

happy belated bezday. bnyk betol borong novel. pembaca tegar novel nie. heee :)

Nur Aischa said...

wahh sronoknya, eh kirim salam kat adik kak emma yg perempuan tu ya ;) btw happy belated birthday utk b akak. hee~

Teenager Housemaid said...

nanti buat review ek semua novel2 itu..:D
tapi yg buku hlovate tu mmg best..:D

KizZ said...

Banyaknya novellllllllll

Juliet_iRa~" said...

suka gak kek tu..hee..fav tu..:)

org kelantan rpanya..

C.L.I.C.K.2