Friday, February 3, 2012

You Are My Pet Punya Cer..

Uhuhu..ade sape2 yang da tengok cite you are my pet versi korea tak? hm, rasa2 gue macam xde aje? huh, nasib baek xde..nampak gayanya, gue ler orang pertama yang da tengok cite you are my pet tuh..bertuah betul gue rasa..hik hik hik (ish3, entah sehat entah kan tidak budak nih!) amboi3, mulut..xde insuran nampak..

Haa, jangan tak tau..hero cite you are my pet nih cik abang gue tau..owh jang geun suk, pertama kali kita bersua muka, bertentang mata di lotte world, seoul suatu ketika dahulu, daku rasakan ianya seperti mimpi sahaja..kebetulan pulak taem tuh, dikau bersama dengan heroin cite nih tengah mempromosikan cite nih dihadapan ku dan juga peminat2 mu yang laen..suratankah ini? hee


oppa, saranghae! hik hik hik >___<
(awek sape la yang gedik semacam aje nih!) err..=.='

hahaha..kelakar tol gambar nih.. macam kanak2 ribena aje gue tengok..hik hik hik =P

handsome tol c jang geun suk nih..macam mana la gue xcaer kan, hehehe bagi gue, cite c you are my pet nih xde la best sangat pon..tapi demi oppa, sanggup 0i gue bertahan selama satu jam lima puluh minit tuh..ngeh ngeh ngeh

nak berangan sat boleh? (sesambil pejam mata dan mula ber-imagine heroin dalam cite you are my pet ini sebenarnya ialah gue) wah, boleh macam tu? hahaha

gambor kenang-kenangan taem jang guen suk membintangi cite you are beautiful..p gambor yang satu lagi gue xpasti pulak taem die tengah berlakon cite ape..aish, nie x boleh jadi nie..gue kena siasat!

last but not least, posing maut dari oppa untuk adik emma yang tersayang..semoga tido malam ini bermimpikan oppa yer..(kata c jang geun suk kepada c emma chan) wah, biar betul?? hik hik hik (blushing) =P

Oh ya, lupa pulak nak bagitau..gue start minat kat jang guen suk nih sejak beberapa tahun yang lepas..che wah, hihihi drama yang kemaen lagi bertuah tu of coz la cite you are beautiful kan..OMG, OMG, cite tuh best sangat2 okeh..berkali2 gue tengok, xbosan2! (uit, boleh percaya ke nie?) ala..boleh aje, hik hik hik gue ingat lagi 1st taem gue tengok c jang geun suk nih, ish..xhensem langsung!

Amboi mulut..tapi tu lah orang tua2 cakap, x kenal maka tak cinta..(macam lah hang penah berkenalan dengan dia, kemaen lagi eksyen!) err..=.=' hihihi tapi betul lah kata orang tua2 tu, bila da berepisod2, berjam2 gue dk mengadap muka c jang geun suk nih, mak terus jatuh hati nak! sumpah, mak tak tipu! hahaha hyung nim, saranghae~~ =')


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~




17 comments:

^_^ Zaza Nur Iman said...

minat korean ya..cute la..lama xtgk cite korean..

A. Arvi said...

Wew.. peminat korea.. nice posting..
By the way.. terikaseh kerana dah singgah ke my blog, salam kenal ya.. :)

EZAD AMIR said...

ktne nk download movie2 korea ek?

nur farahin binti sulaiman said...

farah pon suka cita korea.. tp cita nie x tgk la plak.. heheheh

Tihara said...

suka la tgk style rambut korea..baru2 ni akk ada tgk cite glory jane..ada lg ke cite tu..tetiba lupa lak nk folow..best gak layan..tp pelakon dia akk tk kenal pun..hehe :)

Salwa said...

betul2 minat dye nih.housmate I pun minat dye.haha.

CikAnyss' :O said...

saya like , huhu

Amore said...

Nice picture...i like it. Artis dan aktor korea memang cantik dan handsome...:) Salam..Happy Blogging.

Nur Aischa said...

ya allah! jang geun suk oppa!! jang geun suk bf saya lah kak emma! hahahah alolo mana aci akak cop dia jugak T.T dia sgt hensem kan. wee~

O CIKTEDDY said...

wah3..kak erma mnat sngt budak ni eh?hik3

Cik Yatt said...

laki tu jiang gun suk en??*tak reti eje..


cik yatt tak mint die..hee

Juliet_iRa~" said...

suka gak ngan dia..hee..suka tgk lakonan dia dlm u r beautiful tu..;)

comellnyaa gambar 1st tu..ngeee

Teenager Housemaid said...

ouh, you r my pet ni ada versi korea ek..
an dhero dia jang geun suk! hehehe

Pondok Usang said...

korea la ni eh.. Salam MaulidurRasul... =)

laskar pelangi said...

ngeee!best kan citer tu:)
JGS mmg comel..eii geram tgk!hihihi~

emy zulaiha said...

oppa!! saranghae! :)

Amoi MiyaSya said...

belum tgk lagi . hee :D tp lakonan dia mmg best :))

C.L.I.C.K.2