Wednesday, May 2, 2012

Alhamdulillah, Selamat Sudah..=)

Tanggal 1 Mei 2012 merupakan majlis pertunangan gue bersama kekasih hati merangkap teman dan sahabat gue yang sentiasa ada disisi di saat jatuh dan bangunnya gue..terima kasih gue ucapkan kepada c eraziwan yang kini telah pun selamat menjadi tunangan gue..hehehe jujur gue katakan, bukan mudah untuk kami sampai ke tahap ini..tanpa semangat dan kesabaran yang tinggi, juga tanpa perasaan yang menebal, mungkin kami masih lagi bermain tarik tali..kui3, =P

Apa yang boleh gue katakan disini ialah, alhamdulillah..majlis kami berjalan dengan lancar sekali meskipun tanpa kehadiran akak + abang sulung + adik bongsu gue atas sebab2 yang tak dapat nak dielakkan..mungkin majlis gue akan lebih meriah dengan kehadiran mereka tapi apa boleh buat..huhuhu jutaan terima kasih gue ucapkan kepada mereka2 yang terlibat dengan majlis gue especially utk my mum & dad..oh mummy & daddy, u are my hero & heroin~ tq so much ! >.<

 
ehehe..swit aje tengok taem ayah gue sarungkan c eraziwan nih cincin..

nih pulak taem mak c eraziwan sarungkan gue cincin..adoi, xpuas ati tol lah ngan gambar nih..xclear langsung, nih adik gue ler punya keje..sadis betul..sob, sob, T^T

Oleh sebab gambar2 sepanjang majlis gue nih, gue mintak adik gue aje yang jadik pphotographer, so banyak gambar yang tak menjadi lah daripada yang menjadi kan..menyesal tol gue x upah aje mana2 photographer, at least hasilnya tak de la teruk macam gambar yang adik + akak gue nih ambik..dah la bertunang nya sekali nih aje..hik3, pape pon, gue kena take taem la skit untuk pilih gambar2 yang menjadi skit untuk taruk dalam c sweet + sour gue nih..hm,

Oh ya, terima kasih jugak gue ucapkan kepada teman gue iaitu cik sal dan adiknya yang sudi datang jauh dari pasir mas semata2 mau menemani gue dan tak lupa jugak kepada teman2 blogger yang turut mendoakan majlis kami..insyaallah, kalo tak de aral nanti, sesapa yang umahnya dekat dengan umah gue, boleh ler join sekali untuk memeriahkan lagi majlis perkahwinan gue nanti..hehehe

 

18 comments:

Nur Aischa said...

wahh akak ema, tahniah ya atas pertunangan akak :'D alhamdulillah, insyaallah lps ni ke perkahwinan pula. semoga berbahagia ya kak, aisyah rindu akak :')

aRa ❤ aFiq™ said...

Alhamdulillah da selamat..

Tahniah da bertunang :)

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah...dah selamat bergelar tunangan orang...

NuHaZahari said...

wahh, dah tunang. tahniahhh! :D

#semoga kekal hingga ke jinjang pelamin dan akhir hayat kalian, amin :)

EruzuLiyana said...

tahniah mizz. tak lama lagi dah jadi puan la :D

Umie Naziera said...

wahh,tahniah..darah manis skarang so take care!!

zOeY zAu YaH said...

nanti nikah amek photographer professional ok..mesti cik emma nmpak lawa gilasss lah..haha..tahniah cik emma.kem slm endik tunang ya.

ctm said...

Wahh best nya. Tahniah :)

Ninaaa said...

Eh adakah I dijemput? Hehehe

Annisa mulia said...

congratulation for your engagement day :)

dear yayah said...

aiseh, mcm kenal je baju si tunangan perempuan.. kan comel dipakai.. thniah ye :) smoga kekal hingga jannah :)

♔Lady Ainaa♔ said...

wahhhh...tahniah syg ats pertunangan sis..wahhhh, sonoknyew, ena lak yg rse sonok ni...weee

RealNS said...

tahniahh tau :) kawen cepat2 , tak elok tunang lama2 :))

adda siempre said...

tahniah maa kito ter...upload la byk gmbr tune lg...kikki

Mira said...

tahniah kak erma. tak sabar nak tengok gambar full dress tu. :)

Anis Azmee said...

congratulations dear :D

Zaza Ridzlan said...

alhamdulillah, tahniah emma =)

ABU said...

waaaaaaah.. tahniah... firtime masuk dalm blog.. betunang dah..:) tahniah k.