Sunday, May 20, 2012

Lepak2 di Shah Alam..=D

Ish3..mengada betul c emma chan nih..ade ke patut dk update c sweet sour nih sesambil dk baring2? haa, x pepasal dah malu sensorang kat kak rietta pasal hang x sengaja p publish entry yang belum siap nih kat die? hahaha kelakar betul lah hang nih! =P tapi tu lah, nasib baek ler gue nih seorang yang cekap..gue pon cecepat p revert-kan ke draft semula bila gue da terperasan kan benda alah nih..hehehe (macam tu pon boleh?) =P

Okeh, nak dijadikan cite, macam biasa, tiba aje hujung2 minggu macam nih, otak pon mula la ligat dk pk nak p lepak2 kat mana kan..hehe so, celik je mata pukul 10 td, gue cecepat sms c eraziwan tanya destinasi hari nih sebab semalam gue keje half day, so kua lunch jelah..huhu bila da confirm nak p mam abc special kat sek. 2 s.alam + p cari barang dapo kat tesco s.alam, gue pon cecepat p bersiap n berdoa dalam ati supaya wwe x kena block macam last week..

actually, gue agak kecewa dengan char kuey teow special c seksyen 2 nih..ritu kemaen lagi melimpah ruah kerang kat dalam nih dan itu jugak lah yang gue harapkan untuk kali nih, tapi sayang seribu kali sayang, char kuey teow dia kali nih, satu batang hidung kerang pon gue tak nampak tahu! yang ada cuma 3 ekor udang aje.. sob, sob, sentap hati mak nak..T..T

tunggu punya tunggu, jeng jeng jeng~
inilah dianya watak utama kami..hehehe da lama betul x pekena c abc sek. 2 nih..maklum ler, cheras dengan shah alam nih bukannya berjiran, mau 45 minit jugak la kan..and as usual, abc special nih x pernah mengecewakan gue..=D err, tang habis x habis tu belakang kira la okeh! =P

bila da kenyang dk pekena abc special dengan char kuey teow yang x bape nak special tadi, kitorang pon gerak ler ke tesco pulak untuk cari barang2 dapo sikit..plan asal, setel aje beli barang2 dapo nih, nak la ler singgah lepak2 sat kat tasik tu tapi memandangkan cuaca tak bape nak mengizinkan, terpaksa ler kitorang balik berehat aje kat umah..huhuhu

12 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

makin berseri bride to be nie....hehehe....

dear yayah said...

sedapnye ABC.. dh lama x melahap ni..adeh

mirmashi94 said...

aduhh cik ema. lapar pulakk tengok char kuey teow tue . fuhh. lain kali cik ema komplen je kata nak kerang. haha =P

aRa ❤ aFiq™ said...

abc tu nmpk sedap.. hehe.. best la tiap2 mggu kuar..

adda siempre said...

aish...g lepok sokmo x ajok ak...huhuhuhu

Cik Yatt said...

pergh..abc tu..!

msredcheesecake said...

da lama tak makan kat sect 2.... masa muda2 dulu selalu...

Hanim Irsyad said...

abc tuu.. terliur.. lame da makan abc!! huhu..

Pondok Usang said...

nampak menarik ais kepal nyee.. Selamat Menyambut Bulan Rejab... =)

CiK FizA said...

sedapnya abc ! Ngee :DD

Ann Ishak said...

makin memancar2 keserian tunangan orang ni hihihihi...hujung minggu memang tak ramai orang ke pegi tesco emma?!!!

zOeY zAu YaH said...

comelnya cik emma..boleh kawen dah..hahaha..cik emma nakal,tunjuk makanan buat saya terliur hehe..