Tuesday, May 8, 2012

The Avengers

Haa, sape belum tengok lagi cite nih? actually cite nih gue da p tengok pada 2hb yang lepas tapi baru sekarang gue ada masa nak bukak buku pasal cite nih sebabnya, kan 2,3 ari nih gue dk bz bercerita mengenai majlis pertunangan gue? hik3, tang itu haruslah kan sebabnya kita bertunang sekali seumur hidup aje..(itu pon kalo xde aral melintang lah kan) sebabnya, ade je yang bertunang lebih daripada sekali sebabnya dia tak de jodoh dengan tunang dia yang pertama tu..

Gue sebenarnya bukannya nak p tengok sangat cite nih sebabnya gue bukannya tau sangat tentang ceritera2 superhero yang ada dalam cite nih kecuali capten america & iron man..itu pon sebab gue penah tengok cite diorang..hehe tapi oleh sebab c eraziwan yang beria sangat nak p tengok, so nak tak nak, gue terpaksa ler temankan dia p tengok kan..sesambil tu boleh jugak gue cuci2 mata tengok kehebatan c capten america yang tersangatlah hensem itu..hik3, =P

tidak dinafikan, cite the avengers nih not bad lah jugak..tp tu lah, sebab cite nih banyak sangat superhero, setiap orang juz ada babak yang skit2 jela kan..huhuhu

owh my captain america..anda tetap segak walaupun anda punya uniform telah diubahsuai sedikit..=)

kalo x silap, 6 orang nie jela kot superhero yang ada dalam cite the avengers nih..ke ada yang tertinggal? hm, rasa macam xde..bila da tengok cite nih, tetiba rasa macam nak tengok balik cite captain america..boleh macam tu? hehehe

11 comments:

FEDO said...

wow.. superhero kah ni...hihihi

dear yayah said...

cite ni is one of the anticipating movie y I nk tgk.. tp download je la kot.. hehehe.. best2

aRa ❤ aFiq™ said...

ecece.. kuar dgn tunang lak.. :)

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye pes time date ngn tunang...hehehe...kenangan terindah....

nurhaniszamshah said...

best kan cite ni? heehe. hanis dah gi tengok dah.

ღ yATz~ said...

wahh...
hamboi..syioknye da lpas 1 step kn..hee..
btw avengers memg superb kan!hee~

mirmashi94 said...

haha. cik ema pom promote citer nie. ary tue kemain lagi kawan tue promote. kena tengok laa nie. haha ;D

FEDO said...

Power bh. Science Fictiön kan.He2

adda siempre said...

kuat date loni teh..heheh

ct rahani said...

tingin jugak nk tgk citer nih.. tnggu DVD kuar la nampak gayanya.. :)

zOeY zAu YaH said...

sweetnya berdating lps tunang kan..