Tuesday, May 29, 2012

Sama Tapi Tak Serupa =)


      me  : seorang yang panas baran (kadang2) hihi
      him : seorang yang cool

      me  : sentiasa berfikiran jauh
      him : kadang2 berfikiran tak sejaoh gue berfikir..hehehe

      me  : tak suka memujuk
      him : tak pandai memujuk

      me  : suka + malas memasak
      him : suka + rajin memasak =)

      me  : suka bergambar
      him : tak suka bergambar

      me  : seorang yang sangat tidak penyabar
      him : seorang yang sangat penyabar

      me  : banyak cakap
      him : biasa2 aje

      me  : lebih pentingkan kuantiti daripada kualiti
      him : lebih pentingkan kualiti daripada kuantiti

      me  : makan sikit
      him : makan banyak

      me  : suka p jenjalan habiskan duet
      him : terpaksa layankan aje bila warning berjimat gue buat x tau (i'm sorry!) hihi

      me  : kadang2 gue agak selfish
      him : sentiasa berusaha untuk penuhi keinginan gue =)

      me  : terlalu emosional @ emosional yang keterlaluan
      him : emosional bertempat

      me  : setiap kali gaduh, hanya perpisahan yang bermaen di fikiran gue
      him : x penah jemu ingatkan gue bahawa perpisahan bukanlah jalan penyelesaian yg terbaek

      us   : walau apa pun yang terjadi, kami sentiasa berusaha untuk menghadapinya dengan
              senyuman sebabnya, dalam hati kami ada taman..;)


17 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

itu mkna nye saling melengkapi.. :))

Onitsuka_hana said...

macam sama ja ciri2 di atas. harap ciri2 tersebut dapat mengeratkan lagi hubungan..

CiK FizA said...

saling melengkapi~ yeeaayy ! ^^
Wewwiitt. dalam ati ada taman ^___*

**Erma nak jd sponsor ke? Hee. Boley je erma ! Fiza sedia menerimanya. Hee. Tapi GA nie mybe bulan 9 tau. Hee ^^. Tak pe ke nie? Nanti nak kena pos kat pemenang lg. Ngee :DD

Ok2 ! T Fiza tgk fp fb erma ek :DD. Tengs tau ^^

Teenager Housemaid said...

saya tersenyum sorang2 baca ni..
so sweet...:)

Cik Yatt said...

hehe..perbezaan itu saling melengkapi..ayat ni buah ati yatt pernh ckp kat yatt..hee..ktorg pon bnyk beze.. tpi bnyk beze nie oke pekan..

FEDO said...

Inikah namanya pelengkap hidup. Wah. Semoga kekal bahagia ya.

msredcheesecake said...

beza takpe, saling melengkapi...

Juliet_iRa~" said...

aloloo so sweet..heee :)

tu tandanya sempurna utk each other..hee

nt tgk2 la baby roses kat album juliet's scarf tu..kot2 nk tambah apa2 kat baju bertandang ke nikah ke..hihihi ;p

ctk said...

cweetnyerrr....sme r prangai bkal suami awk tu ngn bkal suami kite...lelaki mmg gitu kot..hehehe

ღ yATz~ said...

one step already closer dear..
happy for both of u!
every partner shud be + n - kan..
barulah happy..wee~

Nur Aischa said...

wahhh swetnya, bestnya kak :') itulah yg membuatkan antara kita saling syg menyayangi dan kekal satu sama lain hendakNya. Alhamdulillah kak :D

Mira said...

bila berbeza yg mengeratkan hubungan sebenarnya. kalau semua sama kang boring pulak kan..hehe.

Ann Ishak said...

sambungan ye

me : gua kecik
him : dia comel

;)

shera haifa said...

bnyk perbazaan..
insyallah sling melengkapi

HeNRieTTa JoSe said...

So sweet...slg lengkap mlengkapi....

dear yayah said...

that's what we called sweet sour in relationship.. hehehe.. ada kaitan dgn blog u la dear :)

in sya Allah, setiap pasangan dlm dunia ni saling melengkapi antara 1 sama lain.. berusaha terima kebaikan dan kelemahan masing2, in sya Allah kekal hingga ke syurga..

O CIKTEDDY said...

kesimpulannya..sweet! ^^