Tuesday, May 17, 2011

Day 4 : 10 ThiNgS y0u WaNt 2 SaY 2 0nE pErSoN


Antara 10 benda yang gue mau bilang sama kamu ialah..

1. Gue sayang sama kamu sebab kamu sayang sama gue.. (lau hang sayang orang laen, paham2 sendiri la kan?) huhuhu

2. Gue mintak maaf sebab selalu bikin kamu pusing dengan kerenah gue yang agak kebudak-budakan.. (p kadang2 gue lebih matured dari kamu tahu!) hahaha

3. Gue terima kamu apa adanya seperti mana kamu yang menerima gue apa adanya juga..=)

4. Rajuk gue bukan mintak dibiarkan cool dengan sendirinya tapi rajuk gue mintak dipujuk oleh kamu yang failed bab2 memujuk..kui3,

5. Marah gue bukan bermakna gue menyampah sama kamu tapi marah gue bermakna gue hanya melepaskan sedikit rasa xpuas hati sama kamu..=B

6. Kepoh gue bukan bererti gue ber pot pet pot pet semata2 tapi gue mau kamu mendengar luahan hati gue yang xseberapa ini..T_T

7. Cemburu gue bukan bermakna gue mau mengongkong kamu kerna bagi gue cemburu itu tandanya sayang..>.^

8. Thanks sebab kamu xpenah nak kepoh2 macam gue kalau gue terlambat setiap kali kita nak kua p jalan2 makan angin..hihihi

9. Suka tengok kening + mata kamu..redup yang sangat menawan hati tahu! tapi, xtau la nape..lau hati tengah hot & spicy, kemenawanan tadi x berbekas langsung di hati ini..=.='

10. Last sekali, gue mau berubah n merubah kamu menjadi yang lebih baek daripada yang sebelum ini..bukan untuk orang laen, tapi untuk kita berdua..=')

Hee..epy leh luahkan something yang gue xpenah luahkan sebelum nie..=P

p/s : pen merah, pen biru~~

8 comments:

Senorita Nadira said...

wahh like sume lah. from no 1 to no 10 ! so cool :)))

Mizz ErMa said...

err..segannye sy..hihihi >.<

zOeY zAu YaH said...

amoih2...hihi

Mizz ErMa said...

hee..=P

zOeY zAu YaH said...

header tu mmg sengaja gelapkan ka? haha amoih..misteri kemain haha

Mizz ErMa said...

xlah..header tu memang gelap lorr..hihihi

zOeY zAu YaH said...

ooo ingatkan sengaja gelapkan..hihi

Mizz ErMa said...

konon2 romantika la kan..kui3,