Friday, May 20, 2011

-Princess Prosecutor-

Semalam, tepat jam 8.00 p.m, gue cecepat bukak tv dan cari channel Animax.. Nih salah satu drama fav gue..hihihi Stakat nih, xbanyak pon cite yang boleh buat gue tertunggu2 kemunculannya di kaca televisyen..>.<

Nak dijadikan cite, malam semalam turn cite Princess Prosecutor..uh, best bangat cite nih.. nape la c Animax nih kedekut nak siar cite nih tiap2 malam..ade ke patut siar seminggu sekali jer..ish3, xpatut betul..>_<

nih watak utama..nsem tol Seo In Woo nih.. Ma Hye Ri pon lawa jugak! hee ^^ oleh sebab cite nih seminggu sekali jer, kadang2 tu gue penah gak la ter missed episode die..lepas tu, mula la konfius nape leh jadi cam nie, nape leh jadi cam tu..aish..T_T

demi cintaku padamu, ku korban kan jiwa dan raga.. (kata c Eraziwan Razab Seo In Woo kepada c Emma Chan Ma Hye Ri) =P

uhuk..i like this pic! swit tol renungan yang diberikan oleh Seo In Woo..perasaan cinta yang membuak2 kepada Ma Hye Ri sangat jelas kelihatan di situ..huk3,

oppa, saranghae! =')

Ma Hye Ri, c peminat heels..hihihi

Lam bebanyak episode die, episode semalam paling sedih sampaikan gue rasa cam nak share jer cite nih kat sweet + sour gue..kasihan bangat sama Seo In Woo..T_T yela, sape xsedih kan bila gadis yang kita cintai bukan maen lagi dok puji2 lelaki idaman die depan kite...........................................

p/s : xsabar nak tunggu next episode minggu depan..hihihi

2 comments:

Anonymous said...

desainnya di edit dong ,,jadi tulisannya jelas ..huew

Mizz ErMa said...

uhuhu..designnya udah nggak bisa di edit dong..T___T

C.L.I.C.K.2