Saturday, May 7, 2011

My 3rd day..

Huhuhu..pepagi lagi gue dikejutkan oleh my dear..uh, sangat mengantuk tahu..T.T (wei, dah pukul 9.30 a.m la, pepagi mende gitu) err..=.='

Haa, pagi nih kitorang da plan nak p celcom centre coz no. celcom my mum da kena block coz da lama sangat xtopup..hik3, yela..pakai 2 no. sangat kan..mentang2 la c maxis tuh pakai yang postpaid punya, c celcom yang prepaid nie die buat dek jer..hihihi

Tapi, bila pk pk balik, rasa bersalah pon ade gak..ye la, xpasal2 c celcom my mum tuh kena terminated coz lambat kasi respon.. nak kasi respon cepat cam ner kan, c celcom tuh di daftarkan atas i/c gue..

Last2, gue terpaksa belikan no. celcom yang baru untuk my mum.. mesti my mum terkilan coz gue xdapat nak selamatkan c celcom die..>_<

Da setel sume, gue bawak my dear jumpa nenek.. nenek pon beria2 nak jumpa sangat c eraziwan nie.. gue bawak jela kan, pe susah..hihihi

nenek saye sangat sporting tahu.. sempat lagi bagi kerjasama lam sesi bergambor nih..hihihi

i lebiu nenek..>.<

i lebiu 2 sayam..0ps..=P

i lebiu more maa..hee =)

Senja2 skit lak, kitorang (my mum, my kakak2, my adik laki n pompuan) p umah mak sedara kat kem PGA..bertegur sapa kejap, lepas tu p Pasir Pekan lak, umah mak sedara sorang lagi sesambil bertemu mata ngan nenek yang sorang lagi..da memalam skit, kitorang p Wakaf Baru lak anto adik bomsu gue naek kereta api tanah melayu menuju ke melaka bandar bersejarah..hihihi

adik bomsu gue lebih tinggi dari gue..ini xadil! =P

lokasi yang sama! hahaha sebok jer ngan majalah red warrior die tu..

Da berakhir sesi bertemu dan berpisah, kami (gue dan adik gue) di dropkan di umah nenek..coz gue da janji ngan nenek nak bermalam kat umah die satu malam..xtvt kami di malam itu ialah..................

jeng jeng jeng..kitorang mam colep lagi! hahaha sangat sedap tahu..sampai sengal gigi2 gue dibuatnya.. (mentang2 la pokok mangga kat belakang umah nenek tu bukan maen lagi lebat buahnya)

2 comments:

nur fasih said...

fewittttttttt~~~

Mizz ErMa said...

err..err..hihihi >_+

C.L.I.C.K.2