Sunday, May 8, 2011

Tetiba Mengidam Johnny?

Hihihi..xtau la nape, xde angin xde ribut, semalam tetibe jer gue teringin nak makan steamboat kat Johnny's Restaurant! dan yang paling xmasuk dek akal, lam bebanyak jenis steamboat die tuh, telor jugak yang bikin gue teringat2 sampai mengidam! (dasat tol penangan c telor kedai Johnny nih..) hahaha

Tanpa membuang masa, gue terus usulkan kepada pacar gue yang nsem lagi manis n kiut itu (ayat membodek yang ikhlas) hihihi berkenaan idam idamanku itu dan..? i'm lucky! i got a +ve response from him~ (besok kite p mam kat Johnny - by eraziwan) sob3, (terharu coz ade gak yang sudi layan idam idaman gue ini) hihihi

yummy~ c die yang sedang menjamu selera dengan nasi goreng sementara menunggu ke-ready-an steamboat untuk dimakan~

chocholate float~hihihi OMG, bapak besar c periuk nih! bikin gue terkezut aje nengok pic nih..

steamboat yang ready to mam~ uh..sangat yummy tahu..^^

makan dulu untuk 1st round + susun kasi cantik2 untuk amik gambor = amik gambor then sambung makan..hahaha

finally, muncul pon watak utama..telor yang gue idam2kan~hihihi entah nape, telor nih mesti jadik santapan terakhir..(dah terbiasa dengan style kakak2 gue makan) tengok tu, meja pon da comot2..hihihi =P

c die yang kekenyangan..=)

Da setel2 makan, kitorang deciced nak p tengok citer Fast 5.. Fast 5 punya pasal, dari Times Square kitorang sanggup p Mid Valley tahu..(konon2, cinema kat Mid Valley better than Times Square)

Tup2, kat Mid Valley xde parking..sume full! hihihi kitorang pon ape lagi, terus p Alamanda..=P

Toilet kat Alamanda still xleh nak lawan ngan toilet kat KBTC..(ewah3, bukan maen lagi hang yer) err..=.='

oleh sebab kitorang sampai Alamanda pon da pukul bape, so..lepak2 la dulu kat MPH nih sementara tunggu masuk waktu nak semayang Maghrib..lepas tu bwu nak p cari tiket.. (yang xtahan nye, lepak kat kaw komik!) hihihi

Lepak punya lepak, sempat plak gue abiskan komik yang bertajuk 'Rahsia Puteri'..hihihi best jugak komik tu.. ape lagi, kitorang terus p cari cinema..ke hulu ke hilir, last2 jumpa pon..kat floor bawah sekali rupanya..ish3, (maklum lah, xpenah2 kitorang layan movie kat Alamanda nih)

Sampai jer kat destinasi, ala..citer start pukul 10.00 lorr..sekarang bwu pukul 8.00.. last2, kitorang cancel kan jer plan nak tengok c Fast 5 tu.. b4 balik, singgah jap kat McD beli Sundae + Shake chocholate.. sangat manis tahu..>_<

p/s : Thanks & Sorry 4 everything dear..hihihi

6 comments:

zOeY zAu YaH said...

amoih siap berasap lagik tu haha..

Mizz ErMa said...

haha..tau xpe..

zOeY zAu YaH said...

laparnya tgk asap tu haha..

Mizz ErMa said...

bahaya, asap kasi jampi tuh..hahaha

Liza Razak said...

saya pon suka mkn johnny's jugak..huhu..terus rase mcm nk mkn sok !!

Mizz ErMa said...

hihihi..best kan johnny~ =)