Sunday, May 15, 2011

Lu Langsi, Lu Mati Punya Pasal..

Huhuhu..nih cite di sebalik tabir cite kongsi..by da way, best gak cite kongsi nih..=)

Rnie gue keje halfday..semalam da janji ngan c eraziwan mau p tengok cite kongsi kat Alamanda coz last week, boleh plak die p tengok cite Fast 5 ngan geng2 die..kecik at gue tau..T_T (kecik la sgt!) kui3,

konon2 ingat inner kaler pink tuh seswai sangat la ngan baju kaler hitam + hijau gue tu kan..tup2, sampai jer kat ofiz, ade plak yang complain sal penampilan gue..T.T (bikin gue malu aje) hihihi

terpaksa la gue tukar inner pink tuh jadi inner hitam..(nasib baek inner nih jenis yang ade 2 kaler) hihihi amek gambor pon cam takut2 jer bab b4 nih xpenah2 kitorang amek gambor kat cermin kedai orang cenggini..kui3,

sesampai jer kat Alamanda, terus menuju ke GSC..Q punya Q, eh2..tiket da sold out la plak..alahai, jam bwu jer pukul 2.30 p.m..yang ade pon pukul 8.00 p.m dan ke atas..tu pon seat satu, satu jer..xbest la kan amek seat yang satu, satu..macam tengok wayang sensorang jer..huhuhu

kecewa punya pasal, kitorang p la jalan2 cari makan kat food court Alamanda nih..pusing punya pusing, xtau nak makan ape..last2, singgah jer kat Nasi Kandar..1st taem nih gue try nasi kandar..xde la best sangat..nasib baek gue amek nasi separuh jer..kalo x, membazir la jawabnye..bijak tol c emma chan nie..hihihi =P

 
da setel2 makan, ape lagi kan, angkat kaki jela..tapi b4 tuh, bayar la parking dulu..hang ingat parking nih free ka? (kata c eraziwan kepada c emma chan) +_+ kui3, setelah usai membayar parking dengan jayanya, tetiba..haa sudah, mana kete c eraziwan nih..awat xnampak langsung batang hidung die? cari punya cari..ya ampun, boleh pulak kitorang makan buah langsat kat Alamanda nih.. terpaksa la patah balik dari Parking Selatan kepada Parking Utara..hahaha

hajat di hati nak try p tengok status tiket cite kongsi nih kat Times Square..last2 kitorang tukar plan p The Mines.. waa, kat The Mines pon tiket die limited jugak lorr..nasib baek ade lagi seat untuk 2 orang, tu pon pukul 8.10 p.m..sekarang bwu jam 4.00 p.m..adoi, 4 jam tu gap die, tapi nak buat macam mana kan, rembat jela..

untuk mengisi masa lapang, c eraziwan pon ape lagi..berehat sebentar la bersama kit-kat Rest & Go.. die punya penangan mesin urut tu da macam joget dangdut da rupanya..hahaha RM1 untuk 3min, sempat jugak la die luangkan 12min untuk berurut nie..

lepas tu kitorang tengok pertandingan 'My Lovely Mum' yang berlangsung secara live kat tengah2 mall nih..best gak..peserta yang masuk majority nye budak2 under 12 tahun kot bersama dengan ibu masing2.. swit tol tengok budak2 tuh menari..hihihi

da habis tengok pertandingan tadi, kitorang lepak2 plak kat kedai buku..kantoi suda gue layan majalah Aksi c Akademi Fantasia..1st taem tuh gue layan majalah Aksi nih..hik3,

da bosan baca buku, kitorang pusing2 jela kat The Mines nie..waa, xtau la plak gue kat The Mines nie ade sediakan Splash Water untuk kanak2 under 12 tahun..best tol tengok gelagat diorang yang xcited leh maen air..nasib baek la c eraziwan xbawak baju spare, lau x..habis di conquer nye c Splash Water nih..hahaha

pusing punya pusing, waa..kitorang jumpa c cool blog cik zoey la..oleh sebab die selalu dok cite sal cool blog chocholate die, gue pon ape lagi..teringin gak la nak try kan..xcited tol leh try..hihihi (cool blog cnie harganya RM3.10, kat kulim lak bape harganya cik zoey? =P) 0ps..ok2, berbalik kepada cite c kongsi nih, waa..best tol..kecoh gak la panggung tadi ngan lawak2 cite nih..nak kasi 5 bintang leh x? =D

No comments: